Forums - Register
Name Password Forgot your password?

Forums > The Lobby > General > werd die een iteratie van de scho
Author
Thread
caicai2017
Member


 

Location: 
Registered: 9/3/2018    Warnings: 0
werd die een iteratie van de scho
Ongeacht de instore-interactie die u verkiest, de mogelijkheden van de Nike-app bieden u nog meer ervaringsgerichte keuzes via uw smart-apparaat.
Je zult vertrouwde assistenten vinden, zoals NikePlus Member Unlocks bij binnenkomst in de winkel en bij Scannen naar proberen, waar je een item kunt aanvragen om naar je toe te komen voor een snelle aanpassing. Adidas Ultra Boost Damen Er zijn ook nieuwe functies voor Nike NYC die zowel persoonlijk als intu?tief zijn. Met Shop The Look kunt u een code scannen op een etalagepop in de winkel, bladeren door elk item Adidas Superstar Dames waarin de mannequin is aangekleed, controleren of specifieke maten beschikbaar zijn in de winkel en vervolgens een winkelatleet vragen om de artikelen naar een paskamer. Deze werd in februari op de Paris Fashion Week aangekondigd Nike Air Max Vision Womens en in maart online gelanceerd. Het raakt brick-and-mortar winkels later deze maand, en deze nieuwe ronde zal worden samengesteld door Sarah Andelman - de beroemde mede-oprichter van Paris's Colette, de concept store (1997-2017, RIP) die aantoonbaar van start ging met de moderne, non-stop proliferatie van merksamenwerkingen, cross-overs en algemene hype. Het is 2018, Nike probeert vrouwen in Nike Air Max 270 Womens sneaker-cultuur te betrekken, en Nike Air Max 2016 Donne dit is nieuws. Hoe kwamen we hier? Waarom maakt het uit? Is het eigenlijk onduidelijk of vrouwen voeten hebben?
In een persbericht van februari legde Nike zelf het probleem nogal bot uit: "Toen Adidas ZX 750 Dames sneakers de sport overstegen en streetstyle-trends vormden, werd samenwerking een integraal onderdeel van de snecercultuur, en groeide het uit tot een symbiotische relatie tussen merken en externe creatieve gemeenschappen. Die gemeenschap is overwegend mannelijk geweest
Nike Instant Checkout is ondertussen precies zoals het klinkt: scannen. Betalen. U bent klaar. Sla de lijnen over en bekijk de Nike-app (je ontvangt ook een betalingsbewijs binnen de app). Nike Instant-kassa's zijn overal in Nike NYC geplaatst, zodat klanten hun aankoop en go kunnen inpakken. De "community" Nike verwijst naar de wereldwijde Nike Air Max 90 Donne sneakerindustrie van $ 20 miljard, Nike Air Huarache Donne die is gegroeid naast de evolutie van sneakers van een utility-object naar een fashionstatement. Historisch gezien draait het allemaal om jongens. Dit omvat grote merken zoals Nike, maar ook de Nike Air Max Vision Donne grote blogs - zoals Kevin Ma's Hypebeast media-imperium en Marc Ecko's eveneens enorme complex - en de shoppers en de redditors en de $ 1 miljard wederverkoopmarkt en de oplichters en de iconen. Nike's kenmerkende Jordan-merk is exclusief ontworpen door mannen vanaf de komst in 1984 tot en met 2010, toen kunstenaar en filmmaker Vashtie Kola de eerste vrouw werd die een iteratie van de schoen ontwerpt. "Nike daagt nieuwe vrouwelijke stemmen uit en daagt de sneaker status quo, "beweert Nike in zijn persbericht. Maar vrouwen hebben al hun eigen sneakercommunity's. Er zijn duizenden van hen in de streetwear subreddits Nike Air Max 90 Mens Blue voor dames. Ze worden grotendeels minder be?nvloed door de grote blogs en meer door hun eigen, iets minder spraakmakende helden zoals ontwerper Aleali May, Small Feet Big Kicks oprichter Jess Gavigan, en streetwear vloggers Nike Air Max 97 Mujer zoals Jennifer Tiffany, Andrea Kyriacou, Karen Yeung, Julia Dang en Maya Nilsen.
__________________
ghf
12/6/2018 21:04 Link - Ip: Logged - Quote:
No answers
Forums > The Lobby > General > werd die een iteratie van de scho

Quick reply
You need to login before you can post.


Powered by ASPBB v0.5.2
© 2004-2006 ASPBB Developers team